Check hier alle E3 2021-content

The Evil Within 2

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 13 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Video Preview: The Evil Within 2

Op gamescom hebben wij een klein experimentje uitgevoerd met Bethesda's The Evil Within 2. De onderzoeksvraag kwam op het volgende neer: Wat krijg je als je een angsthaas, een donkere ruimte, een koptelefoon en een uur speeltijd met The Evil Within 2 geeft? Het resultaat is een matig enthousiaste Rudy. Wil je weten wat ons proefkonijn allemaal te zeggen heeft over de game? Check dan onderstaand item!

Dat was alweer de laatste preview van de gamescom-vloer. Heb jij ze allemaal al gezien? Mocht je er een paar over het hoofd hebben gezien, treur dan niet. Binnenkort zetten we namelijk nog een kort overzicht online waar je alles nog even op je gemak kan bekijken!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?