The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Interactieve Film
  • Gameliner score

Video Preview: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Niet één, niet twee, maar acht games heeft Until Dawn-ontwikkelaar Supermassive Games in de pen zitten. Samen met Bandai Namco worden deze onder de algemene noemer 'The Dark Pictures Anthology' uitgebracht en Rudy heeft het eerste deel - Man of Medan - alvast mogen proberen. Wat het is en hoeveel kenmerkende invloeden van Supermassives andere games we terug kunnen verwachten, dat vertelt hij je graag.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?