Team Sonic Racing

  • Ontwikkelaar Sumo Digital
  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video Preview: Team Sonic Racing

Team Sonic Racing heeft veel potentie om een toffe kartgame te worden, alleen is Rudy daarvan nog niet overtuigd. Hij is bij onze vrienden van SEGA uitgebreid aan de slag gegaan met de game op de PlayStation 4 en heeft hij een hoop nieuws gezien, alleen staat een deel daarvan onder embargo. Gelukkig heeft hij voldoende van de game kunnen spelen waar hij wel iets over mag vertellen. Bekijk de preview. Team Sonic Racing verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc en verschijnt in december van dit jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?