Super Mario Party
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 oktober 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel, Party
  • GAMELINER SCORE

Video Preview: Super Mario Party

Koen en Devin gingen bij Nintendo aan de slag met Super Mario Party. Ze konden daar vier minigames spelen waaronder een waarbij ze een stukje vlees moesten braden in een pannetje met behulp van de Joy-Con. In de preview vertellen ze iets over de demo die ze hebben gespeeld.

Super Mario Party verschijnt 5 oktober, exclusief voor de Nintendo Switch.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?