Star Wars: Battlefront 2

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 14 november 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Video Preview: Star Wars: Battlefront II

Electronic Arts had dit jaar een aantal klappers meegenomen naar de gamescom. Zowel Devin als Rudy zijn vol aan de bak gegaan met de spacebattles in Star Wars: Battlefront II en zoals altijd zijn de twee het niet helemaal met elkaar eens. Deze spacebattles worden door een heel andere partij gemaakt en dat valt een van de twee niet helemaal in de smaak. Wij hebben in ieder geval een item klaarstaan waarin de twee elkaar beargumenteren. Kijk en oordeel zelf.

Wat vind jij? Is dit de game waar jij op zit te wachten, of laat je hem volledig aan je voorbij gaan? Blijf de site checken, want er komen nog genoeg previews online!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?