South Park: The Fractured but Whole

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video Preview: South Park: The Fractured but Whole

South Park: The Fractured but Whole zou aanvankelijk op 5 december 2016 uitkomen, maar werd op het laatste moment toch nog uitgesteld door Ubisoft. De makers van de game wilde nog wat scenes uit het nieuwe seizoen toevoegen. De game werd om die reden doorgeschoven naar dit jaar en toen werd het stil rondom de game, tot een paar weken geleden de uiteindelijke releasedatum werd aangekondigd.

Op de gamescom vorig jaar is Devin ook al uitgebreid met de game aan de slag geweest. De game voelde toen nog niet helemaal klaar. Mogelijk dat Ubisoft toch ook nog wat tijd heeft genomen om deze foutjes te verhelpen. Devin en ik zijn afgelopen week met de eerste drie uur van de game aan de slag geweest bij Ubisoft op kantoor, de fouten zijn in elk geval niet meer aanwezig en dat is erg hoopvol. Devin gaat je er verder alles over vertellen in onderstaande video.

South Park: The Fractured but Whole verschijnt 17 oktober aanstaande voor de Xbox One, PlayStation 4 en de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?