South Park: The Fractured but Whole

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Video Preview: South Park: The Fractured but Whole

De laatste video preview vanaf gamescom 2016 gaat over South Park: The Fractured but Whole. We zijn flink aan de slag gegaan met deze Ubisoft-game op de laatste dag van gamescom. De game staat op de planning voor eind dit jaar en weet de redactie tot die tijd volledig in zijn grip te houden. Ook hebben we even kennis kunnen maken met de Nosulust Rift, en dat hebben we geweten ook.

De game is alles wat South Park: The Stick of Truth is, maar dan beter. South Park: The Fractured but Whole speelt zich twee dagen na het eerste deel af en heeft een hele andere setting dan het eerste deel. In deze nieuwe episode kun je niet meer alleen van links naar rechts (en vice versa) lopen, maar ook naar voor en achter. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan het avontuur.

Op 6 december kunnen we met de game aan de slag voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Je krijgt bovendien het eerste deel gratis meegeleverd bij dit tweede avontuur. Dubbel plezier dus!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?