SoulCalibur VI

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video Preview: SoulCalibur VI

Rudy heeft over het algemeen een voorliefde voor fighters, maar SoulCalibur heeft toch wel een speciaal plekje in zijn gamerhart. De aanwezigheid van SoulCalibur VI op gamescom ging dan ook niet onopgemerkt aan hem voorbij en hij wist zelfs fighter-noob Patrick zo ver te krijgen om een pot mee te knokken. Welke van de twee kemphanen gewonnen heeft, is voor beiden geen verrassing. Toch weet dat de heren er niet van te weerhouden om eens stevig na te discussiëren over wat SoulCalibur VI misschien wel de beste fighter van het jaar maakt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?