Riders Republic

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing, Sport, Open-World
  • Gameliner score -

Video Preview: Riders Republic - Serieuze fun

Riders Republic werd al meerdere keren uitgesteld, maar vorige week konden we er dan eindelijk mee aan de slag. Nog niet met de volledige game, maar de beta-versie van Riders Republic was toegankelijk. Rudy trok zijn snowboots aan en dook in het diepe om te zien of Riders Republic een veelbelovende game is op het gebied van extreme sports. In onderstaande video zie je zijn preview van Riders Republic.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?