Check hier alle E3 2021-content

RAGE 2

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • Genre Actie, First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Video Preview: RAGE 2

De verkoop van het eerste deel van RAGE ging niet helemaal lekker en persoonlijk denk ik niet dat het aan de game gelegen heeft. Dat denkt Bethesda ook, want afgelopen E3 kondigde zij RAGE 2 aan. De game moet in mei verschijnen voor de console en pc. Patrick ging bij Bethesda langs om daar twee uur met de game aan te klooien en neemt zijn bevindingen met je door in bovenstaande video. Klik hier als je liever de geschreven preview van RAGE 2 hebt.

RAGE 2 verschijnt op 14 mei 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?