Check hier alle E3 2021-content

Quantum League

  • Ontwikkelaar NGD Studios
  • Eerste releasedatum 25 mei 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Strategie, Indie
  • Gameliner score

Video Preview: Quantum League - Hit or miss

Het landschap van de shooters is rijkelijk bezaaid met games, daarom moet je als ontwikkelaar iets zien te vinden om je game uniek te maken tegenover al die concurrentie. Quantum League beschikt over zo'n uniek aspect, namelijk time loops. Deze loops zorgen ervoor dat de game een bepaalde tactische en strategische lading met zich mee brengt. Onlangs was de gesloten bèta en zijn Anita, Celine, Claudia en Delano aan de slag gegaan om te kijken of de game hit or miss is. Patrick vraagt ze naar hun bevindingen.

Quantum League staat gepland voor een release in 2020 voor pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?