Video Preview: PlayLink

Rudy, Devin en Koen zijn aan de slag geweest met PlayLink van Sony PlayStation 4. Ze hebben drie games kunnen checken: Frantics, Knowledge Is Power en Hidden Agenda van ontwikkelaar Supermassive Games, dezelfde makers als Until Dawn.

Knowledge Is Power en Hidden Agenda verschijnen op 25 oktober 2017 en Frantics verschijnt op 14 maart volgend jaar. That's You! is inmiddels verschijnen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?