Pro Evolution Soccer 2018

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 14 september 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video Preview: PES 2018

Het is ieder jaar een enorme strijd tussen de footies van Electronic Arts met FIFA 18 en Konami's PES 2018. Dit jaar lijkt Pro Evolution Soccer weer iets beter te zijn dan de enorm populaire FIFA-reeks. Rudy had nog wel op- en aanmerkingen op de game, maar er is genoeg tijd om deze weg te poetsen voor de release. De eredivisie zit overigens al een tijd in PES en Rudy schaamt zich dan ook diep om deze uitspraak.

Wij zijn benieuwd op welke voetbalgame jullie zitten te wachten. De gamescom 2017 is inmiddels voor ons afgelopen, maar dat bekent absoluut niet dat de video's daarbij stoppen. We hebben namelijk meer dan genoeg materiaal dus check de site met regelmaat zodat je niets mist.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?