Check hier alle E3 2021-content

Pro Evolution Soccer 2017

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 15 september 2016
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video Preview: PES 2017

Net zoals vorig jaar lijkt Pro Evolution Soccer 2017 de betere papieren in huis te hebben als footie. Konami heeft wederom de Fox-engine ingezet, dezelfde enige waarmee Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is ontwikkeld, en dat lijkt deze game goed te doen. De game ziet er niet alleen grafisch een stuk beter uit dan zijn concurrent FIFA 17, maar speelt ook nog eens lekker weg. Een heikel punt is altijd wel de besturing geweest in Pro Evolution Soccer. Ben je FIFA gewend, dan is de besturing van PES altijd wennen, maar dat geldt andersom natuurlijk ook.

Devin en Alex gingen uitgebreid met de game aan de slag bij Konami op gamescom.

PES 2017 moet op 15 september aanstaande uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?