Need for Speed Payback

  • Ontwikkelaar Ghost Games
  • Eerste releasedatum 10 november 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video Preview: Need for Speed Payback

Devin heeft bij Electronic Arts achter gesloten deuren een gedeelte van de singleplayer en een losse race tegen AI gespeeld van Need for Speed: Payback. De demo lijkt op een grote scene uit de filmserie Fast & Furious, waarin acties centraal staan. Devin was even klaar met deze klassieke autoserie, maar hij kan nu niet wachten om met dit nieuwe deel aan de slag te gaan.

Need for Speed Payback komt op 10 november 2017 uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en de pc. Benieuwd naar alle andere gamescom-items? Check dan regelmatig de pagina voor meer video's en natuurlijk de laatste nieuwtjes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?