Middle-earth: Shadow of War

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 10 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Video Preview: Middle-Earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War moet het succesvolle vervolg op Shadow of Mordor worden. Hoewel Rudy absoluut geen fan van de serie is, besloot hij toch om van een lange speelsessie te genieten op de gamescom. Het wil heel wat zeggen dat deze game hem dermate weet te enthousiasmeren dat hij besluit om Shadow of Mordor toch maar weer eens op te pakken. Benieuwd naar zijn gameplaybeelden en ervaringen? Check dan onderstaande video.

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober verkrijgbaar. Ben jij al klaar voor een potje Orc slachten?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?