Metro Exodus
  • ONTWIKKELAAR 4A Games
  • RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Video Preview: Metro Exodus

Artyom is nog steeds niet klaar met zijn post-apocalyptische avontuur en heeft het ook in Metro Exodus weer met genoeg gemuteerd en ongemuteerd gespuis aan de stok. Patrick struinde - bepakt met slechts een gasmasker en een verroeste kruisboog - door het overwoekerde landschap van Metro Exodus en legt graag even uit wat de overlevingskansen van de game zijn.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?