Metal Gear: Survive

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum 20 februari 2018
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score

Video Preview: Metal Gear Survive

Terwijl de pleuris uitbreekt op de basis en Solid Snake de benen heeft genomen, zijn er nog enkele mensen achtergebleven die moeten zien te overleven. Het verhaal speelt zich vlak na Metal Gear Solid V af. Het is precies wat Konami probeert te doen met deze game, zien te overleven zonder het meesterbrein achter deze succesvolle serie. Daar hebben ze een enorme kluif aan, aangezien Hideo Kojima is vertrokken bij het bedrijf en nu een exclusieve game maakt voor Sony PlayStation. Rudy kan Metal Gear Solid waarderen, maar aan deze game geeft ook hem gemengde gevoelens.

Wat vind jij? Is dit de game waar jij op zit te wachten, of laat je hem volledig aan je voorbij gaan? Blijf de site checken, want er komen nog genoeg previews online!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?