Check hier alle E3 2021-content

Mafia III

  • Ontwikkelaar Hangar 13
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Video Preview: Mafia III

Reken af met de Italiaanse maffia in Mafia III. De game is vorig jaar voor het eerst uit de doeken gedaan op de gamescom en moet verschijnen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One op 7 oktober aanstaande.

Lincoln Clay, de hoofdpersoon in Mafia III, heeft zijn eigen maffiafamilie opgericht. Hij doet er alles aan om af te rekenen met zijn grootste vijand: The Marcanos. Devin kreeg live gameplaybeelden van de game te zien tijdens zijn afspraak en deelt deze met jullie.

Kijk jij al uit naar dit nieuwe deel in de reeks?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?