Check hier alle E3 2021-content

LEGO Marvel Super Heroes 2

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 15 november 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Video Preview: LEGO Marvel Super Heroes 2

Als je dacht dat er dit jaar geen LEGO-game zou uitkomen, dan zat je er mooi naast. TT Games is namelijk bezig met een hele sloot aan games gebaseerd op de gele mannetjes die allerlei avonturen beleven. Dit keer kruipen ze weer in de huid van menig superheld in LEGO Marvel Super Heroes 2. De game is niet gefocust op een specifiek verhaal, maar ze hebben de vrijheid gekregen om een heel nieuw verhaal te schrijven. Gaat LEGO Marvel Super Heroes 2 dan eindelijk de LEGO-game zijn die verandering in de franchise brengt? Rudy heeft de game gespeeld en kan je er alles over vertellen.

De gamescom stond natuurlijk boordevol games en we zijn dan ook nog lang niet klaar met de items vanaf de beursvloer! Check daarom regelmatig de site voor het laatste nieuws!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?