Check hier alle E3 2021-content

Jump Force

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 15 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Video Preview: Jump Force

Als donderslag bij heldere hemel was daar plots Bandai Namco's nieuwste fighter, Jump Force. De game is een fusie tussen Dragon Ball, Naruto, One Piece en Hunter X Hunter. Deze fusie had enorm veel backlash kunnen krijgen, maar het tegengestelde is waar. De game is uniek in ieder opzicht en wie kan je er nou beter alles over vertellen dan onze grote vechtersbaas? Na een intensieve speelsessie heeft Rudy zijn mening zoals altijd weer klaar liggen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?