Check hier alle E3 2021-content

Forza Horizon 4

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2018
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video Preview: Forza Horizon 4

Als er één game is waar Microsoft volgens Rudy heel trots op mag zijn, dan is het toch wel Forza Horizon 4. Terwijl Patrick zijn bescheiden auto op een vrije parkeerplek deponeert, vertelt Rudy waarom deze open wereld arcade racer toch wel het neusje van de zalm is. Weer of geen weer, het Britse land is volgens hem de perfecte locatie voor deze franchise. Waarom? Dat legt hij je liever zelf uit.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?