Check hier alle E3 2021-content

Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Video Preview: Detroit: Become Human

Detroit: Become Human is Quantic Dream's nieuwste paradepaardje. In 2012 liet de ontwikkelaar een tech-demo zien, waar mensen zo enthousiast van werden dat het bedrijf besloot deze demo te gebruiken als inspiratie voor een nieuwe game.

Tijdens de laatste gamescom mocht Gameliner al het eerste gedeelte van de game spelen. Nu was het tijd om ons in Amsterdam wat langer te verdiepen in de filmische game. Patrick vertelt je in de preview hoe zijn avontuur in Detroit verliep en wat we kunnen verwachten van Detroit: Become Human.

Detroit: Become Human zal vanaf 25 mei exclusief te spelen zijn op de PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?