Darksiders III

  • Ontwikkelaar Gunfire Games
  • Eerste releasedatum 27 november 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Video Preview: Darksiders 3

Met grote razernij hakte Fury haar weg door de Koelnmesse tijdens gamescom en Rudy was de uitverkorene onder ons om haar te vergezellen op de stand van THQ Nordic. Na een tijdje 'whippen' weet hij dan ook tot in de puntjes uit te leggen wat we allemaal kunnen verwachten van Darksiders III. Met gevaar voor eigen voeten sleurde hij zijn compagnon Patrick het grottenstelsel van THQ Nordic in om daar te vertellen of Darksiders III de ultieme herrijzenis van de uitgever gaat woren.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?