Call of Duty: WWII

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 3 november 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video Preview: Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII kan natuurlijk niet ontbreken op de gamescom. Gelukkig stond deze hoog op ons lijstje met afspraken. Devin heeft de uitnodiging gretig geaccepteerd en is met de game aan de slag gegaan. Het resultaat heeft Devin nog niet helemaal weten te overtuigen, maar er zijn zeker flink wat positieve puntjes. Benieuwd naar zijn mening? Check dan nu onderstaande video!

Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november aanstaande. Benieuwd naar alle andere gamescom-items? Check dan regelmatig de pagina voor meer video's en natuurlijk de laatste nieuwtjes!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?