Check hier alle E3 2021-content

Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG, Open-World
  • Gameliner score

Video Preview: BioMutant

Het was niet Rudy's eerste keuze op de stand van THQ Nordic, maar BioMutant heeft hem wel zeer aangenaam weten te verrassen. Terwijl hij nog met de adrenaline van Darksiders III in het lijf bij de game aanschoof, zorgde een Rocket Raccoon-kloon voor een dikke schep bovenop. Patrick had wel oren naar zijn relaas en is dan ook vooral benieuwd naar het hele idee achter BioMutant. Jij ook? Vooral even kijken dan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?