Battlefield 1

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 21 oktober 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video Preview: Battlefield 1

Devin en Alex hadden woensdag een afspraak bij Electronic Arts om de multiplayer van Battlefield 1 aan de tand te voelen. De shooter keert terug naar zijn roots. De game speelt zich af in een alternatieve setting van de Eerste Wereldoorlog, iets waar veel fans lang op hebben moeten wachten.

Battlefield staat voornamelijk bekend om de classes. Battlefield 1 heeft twee nieuwe classes erbij gekregen, plus enkele superclasses. Wij vertellen in onderstaande video onze eerste ervaringen met de game. Zo hebben we op een gigantische hengst gereden en mochten we met tanks de ene na de andere muur aan gort beuken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?