Check hier alle E3 2021-content

Assassin's Creed: Origins

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Video Preview: Assassin's Creed Origins

Het duurt nog even voordat Assassin's Creed Origins in de schappen verschijnt, maar hier op de gamescom zijn de rijen ellenlang om de game even te mogen proberen. Rudy wist een mooie plekje achter een pod te bemachtigen waar hij lekker lang kon blijven staan uit het zicht van de medewerkers. Het resultaat mag er wezen, maar toch blijft er iets knagen. Wil je weten wat? Check dan nu zijn oordeel over de speelsessie.

Heb jij al zin in Assassin's Creed Origins, of denk je dat het stiekem weer meer van hetzelfde wordt? De gamescom is al bijna afgelopen, maar dat bekent absoluut niet dat de video's daarbij stoppen. We hebben namelijk meer dan genoeg materiaal dus check de site met regelmaat zodat je niets mist.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?