Top 5: Verbeterpunten voor de PSVR

De PlayStation VR is al een ruime tijd onder ons en er worden nog altijd toffe titels voor uitgebracht. Er zal ongetwijfeld tijdens Sony's E3 persconferentie een x-aantal minuten aan het stukje hardware gespendeerd worden en hoewel de geruchten over een PSVR 2 leven, denk ik persoonlijk dat wij deze pas in het PlayStation 5 tijdperk gaan leren kennen.

Dat ik geen PSVR 2 verwacht ( en stiekem ook nog niet wil ), betekent niet dat ik geen tussentijdse updates of verbeteringen uitsluit, sterker nog, ik zie dat juist graag gebeuren. Ik kan namelijk zo een lijst verzinnen met een behoorlijk aantal verbeterpunten voor de huidige headset. Eigenlijk heb ik dat gedaan en deze beperkt tot onze bekende top 5. Sony, pak nog even snel het notitieblok erbij, want hier is mijn top 5 verbeterpunten voor de PlayStation VR.

Zie jij liever andere updates of aankondigingen rondom de PSVR, laat het ons dan weten in de reacties. Vind je dit soort video's leuk? Voel je dan vrij om de video te liken en je te abonneren op ons YouTube-kanaal!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?