Check hier alle E3 2021-content

Top 5: Sterkste game characters

In de bioscoop gaan we met de nieuwe X-Men film weer supersterke mensen met superkrachten zien. In de gamewereld zijn er ook heel veel supersterke personages, dus leek het ons een goed idee om in deze Gameliner Top 5 de sterkste game personages ooit op een rijtje te zetten. We hebben alleen characters gepakt die van origine uit een game komen.

De Gameliner Top 5: Sterkste game characters.

Welk gamepersonage is volgens jou zeker zo sterk of sterker dan die uit onze Top 5? Het lijkt ons sterk dat je er eentje kunt vinden, maar mocht dat toch lukken, plaats je argumentering en sterke verhaal dan hieronder.

Idee voor een volgende Gameliner Top 5? Laat het ons weten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?