Mario Kart Tour

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 25 juni 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Top 5: Slechtste Mario Games

De Top 5 video van deze week staat in het thema slechtste Mario games. Dit is het tegenovergestelde van de vorige editie, toen de Top 5 beste Mario games aan bod kwamen.

Huub en Bram zijn terug met een nieuwe Top 5! Vandaag bespreken ze de donkere kant van de Mario Games. Niet elke game waar onze besnorde vriend in voor komt is goed, sommige zijn helaas bar slecht. Enjoy!

Welke games mis jij nog in de lijst? Laat het weten in de comments! Mocht je genoten hebben van de content, overweeg dan om een like achter te laten!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?