Top 5: Pokèmon-games

  • Door Patrick Meurs
  • op 20 juni 2018 om 14:00

Het maakt niet uit of je uit de jaren '90 uit het nieuwe millennium stamt, iedereen kent Pokémon. De franchise heeft bizar veel fans over heel de wereldbol weten te vergaren. De één is echter fan van de oudere games en de ander is gek van de nieuwste games. Rudy zet vijf van zijn favoriete games op een rijtje en moet achteraf constateren dat hij best een oude lul aan het worden is. Dat doet echter geen afbreuk aan de kwaliteit van zijn keuze aan games. Dit is Rudy's Top 5 Pokémon-games!

Is jouw rijtje volkomen anders? Laat het ons dan weten in de reacties. Vind je dit soort video's leuk? Voel je dan vrij om de video te liken en je te abonneren op ons YouTube-kanaal!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?