Check hier alle E3 2021-content

Top 5: PlayStation 4-exclusives

  • Door Patrick Meurs
  • op 26 april 2018 om 14:00

Het jaar 2018 lijkt hét jaar van de PlayStation 4 te worden. De Exclusives vliegen ons om de oren, zo met God of War vers van de pers en Detroit: Become Human in het vooruitzicht. Je zou er bijna door vergeten dat Sony de afgelopen vier jaar ook al aardig wat andere PlayStation 4 Exclusives op de markt heeft gesmeten. Daarom kom ik maar eens ten tonele om je een opfrissertje te geven.

Uit de aardige lijst van exclusieve titels heb ik er welgeteld vijf gekozen die ik zo tof vind dat ze tot op de dag van vandaag nog op mijn PlayStation staan geïnstalleerd, gewoon omdat het kan. Let wel, de volgorde is totaal random. Dat we dat eventjes uit de weg geholpen hebben.

Uiteraard kan jouw Top 5 totaal verschillend zijn, gezien smaken enorm kunnen verschillen. Ben je het een beetje eens met dit lijstje of bevinden zich in die van jou vijf totaal andere games? De comment-vloer is van jullie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?