Shovel Knight: Shovel of Hope

  • Ontwikkelaar Yacht Club Games
  • Eerste releasedatum 26 juni 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform, Indie
  • Gameliner score

Top 5: Invloedrijke Indie games

Ah, een onderwerp die ons bij Gameliner dicht bij het hart staat. Indiegames! Vandaag staat dit steeds populairder wordende genre in de spotlight tijdens deze Top 5! Gamers die denken dat indiegames weinig kwaliteit bieden ten opzichte van triple A studio's hebben het mis!

Vandaag nemen Bram en Huub de Top 5 invloedrijke indiegames met jullie door! Bekijk hier de andere Top 5-videos.

Welke titel mis jij nog in de lijst? Laat een reactie achter!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?