Check hier alle E3 2021-content

Top 5: Games die de verwachtingen niet waarmaakten

Het begint met een subtiele tease, vervolgens een kleine smaakmaker, en afgetopt door een schitterende trailer. De hype bouwt op. Niemand kan zich langer bedwingen, die game moeten we nu hebben! De countdown is begonnen. Slechts één dag wachten voordat de pre-order arriveert. Wat krijg je? Een dikke vette middelvinger en waarschijnlijk een teleurstelling van jewelste. Ja, helaas komt dit vaker voor dan gewenst. Hoe vaak heb je gewacht op die ene game om vervolgens geconfronteerd te worden met een gigantische anticlimax. Wij in ieder geval vaak genoeg. Daarom presenteren wij de top 5 van games die de verwachting niet waar wisten te maken!

Wat is jouw grootste teleurstelling? Laat het ons weten in de reacties. Vind je dit soort video's leuk? Laat het dan weten middels een like en subscribe!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?