Check hier alle E3 2021-content

Top 5: De 5 moeilijkste games ooit

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Reden? Heel simpel! Het was ontzettend druk de afgelopen weken, en we moesten flink in onze archieven zoeken. Wat waren nou echt de games waar je kromme tenen van kreeg? Om zeker te weten dat we echt alles na hadden gekeken, gingen we ook echt alles af. Nu heeft Peter, één van de seniorengang, ons goed geholpen met zijn bibliotheek aan ervaring, dus dat beloofd wat!

Welke titels erin zitten, ga ik natuurlijk niet verklappen. Wel kan ik je vertellen dat het weer genieten is. Herinneringen kwamen bij mij tenminste weer naar boven en al snel dacht ik: Dit nooit meer. Pijnigingen van de eerste plank, martelingen om nooit meer te vergeten en irritaties waar je schoonmoeder niks bij lijkt. Oftewel: kijken!

Montage: Alex Zweers
Presentatie: Robbert van Kortenhof

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?