Check hier alle E3 2021-content

Top 5: De 5 lekkerste game chicks

Je hebt vast wel eens een game gespeeld waarin een beeldschone dame je beeldscherm sierde, en waar je graag een beschuitje mee had willen eten. Die lekkere chicks doen ons mannenbloed sneller stromen. Wij zijn een redactie met alleen maar mannen en dat zorgt soms voor pikante gesprekken.

Hoe dan ook: we hebben deze top vijf met lekkere game-chicks samengesteld. Laat ons vooral even weten wie jij graag in onze top vijf had willen zien. We zijn ook op zoek naar een nieuwe onderwerp voor de volgende top vijf aflevering.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?