Valheim

  • Ontwikkelaar Iron Gate AB
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Actie, RPG, Indie, Survival
  • Gameliner score -

Top 5: Beste Viking Games

De nieuwe Top 5-video is hier en dit keer bespreken Huub en Bram de beste Viking games. Deze editie zit vol met de brute werelden die we ontdekt hebben in het noorden van gameland.

Vikingen zijn geweldig. Viking games zijn nog beter! Er zijn maar weinig games die deze setting goed weten toe te passen. Games die jou echt het gevoel geven dat je een Viking-krijger bent! Vandaag nemen Bram en Huub de beste met jullie door! Bekijk hier de Top 5 beste PlayStation 5 games en de Top 5 beste Xbox Series X games.

Als je deze video tof vond, laat het ons dan weten door een like achter te laten en abonneer op ons YouTube-kanaal voor meer content!

BRON Odin

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?