Check hier alle E3 2021-content

Top 5: Beste SNES-games

We konden het allemaal zien aankomen, maar het nieuws is officieel. De Nintendo SNES Classic Mini is vanaf september een feit. Nintendo heeft toegezegd meer van de gewilde apparaatjes te produceren dan bij de NES Classic het geval is, maar voorlopig is het nog pakken wat je pakken kan. Hier op de redactie is een groot deel met de originele console opgegroeid. We kunnen er niet omheen, de SNES is één van de beste consoles in gaming geschiedenis ooit. Niet alleen door de heerlijke controller en opgevoerde graphics, maar voornamelijk door de diverse collectie games. Ondanks de tranen die hier door kantoor vloeiden, is het toch gelukt. Dit zijn Rudy's top 5 SNES-games!

Het zou ons niet verbazen als jullie een andere mening hebben. De console heeft namelijk zo'n diverse library, dat iedereen een ander lijstje kan hebben. Wat zijn jullie favoriete games? Laat het ons weten in het reactieveld!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?