Super Mario Galaxy

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score

Top 5: Beste 3D Mario Games

De Top 5 van deze week staat in thema van de beste 3D Mario games! Nu Super Mario 3D World + Bowser's Fury eraan komt, konden we toch niet anders dan Mario in het zonnetje te zetten?

Iedereens favoriete loodgieter Mario is van alle markten thuis! Zowel in 2D als in 3D! Vandaag bespreken Bram en Huub de Top 5 beste 3D Mario Games. Onze Jumpman heeft talloze avonturen beleeft, dus een lijstje maken met de hoogtepunten was nog lang niet zo makkelijk. Bekijk hier de beste aankomende PlayStation 5 games en de beste aankomende Xbox Series X games.

Welke game mis jij nog in de lijst? Laat het weten in de comments!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?