Check hier alle E3 2021-content

Mortal Kombat 11

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum 23 april 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Top 5: Alle Mortal Kombat 11 Closed Bèta Fatalities

De closed bèta van Mortal Kombat 11 is gisteren gestart en loopt door tot 1 april aanstaande. Mortal Kombat staat natuurlijk bekend om de brute fatalities en daarom mogen deze absoluut niet in dit nieuwe deel ontbreken. Rudy ging aan de slag met vijf speelbare personages: Baraka, Jade, Kabal, Skarlet en de enige echte Scorpion. Wij hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat bovenstaande extreme beelden bevat, maar let op: Bovenstaande video bevat extreem geweld. Welke fatality is jouw favoriet?

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april 2019 op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?