Podcast: MWAH Gaming Podcast #11

Patrick Meurs was deze week te gast bij alweer de elfde editie van de MWAH Gaming Podcast. Je kunt de podcast hieronder terugluisteren.

De podcast wordt onder andere door Lesley Klaverdijk gehost, een trouwe bezoeker van Gameliner. Hij heeft samen met Bart Bonenschansker, Gijs Verbeek en Eddie Sanders enkele weken geleden een gave gaming podcast opgezet. Ik vind het zelf een toffe podcast, daarom deel ik het graag met jullie. In de podcast bespreken ze elke woensdag het laatste gamenieuws en geven ze geregeld hun mening over games die ze hebben gespeeld.

Laat hieronder in het reactieveld weten of je vaker een podcast op Gameliner wilt luisteren.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?