The Beast Inside

  • Ontwikkelaar Illusion Ray Studio
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2019
  • Platformen Pc
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 streamt Eilish The Beast Inside

Donderdagavond heeft Eilish omgedoopt tot horroravond bij de Gameliner livestream en ze gaat daarom passend van start met een nieuwe horrorgame: The Beast Inside. In deze survival horror worden spelers ondergedompeld in een verhaal van diepe geheimen, tragische gebeurtenissen en pure krankzinnigheid. Via het opnemen tegen vijanden en het oplossen van raadsels gaat Eilish steeds verder komen in The Beast Inside en ondertussen flink wat jumpscares en griezelige situaties meemaken. Mocht je dus zin hebben om weer lekker samen met Eilish te griezelen, kom dan vooral vanavond langs tijdens de livestream!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?