Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Livestream: Vanaf 20:00 streamt Claudia Genshin Impact

Wij moeten onderhand geld gaan betalen om Claudia een andere game te laten streamen dan Genshin Impact. Deze week is Claudia in haar livestream namelijk ook niet uit deze populaire rpg weg te slaan. Dus bereid je voor op livestream gevuld met klimmen, monsters, kubussen, draken en nog veel meer avonturen in Genhin Impact! Ben je benieuwd wat Claudia deze week gaat uitspoken in haar stream? Kom dan vooral even een kijkje nemen tijdens haar nieuwste avontuur in Teyvat!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?