Bugsnax

  • Ontwikkelaar Young Horses
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Sinterklaas live met Bugsnax

Vanavond hebben we een speciale gast tijdens de livestream weer op avontuur op Snaktooth Island in Bugsnax. Vorige week hielp hij vele inwoners met het vangen van Bugsnax en waren er vreemde ontmoetingen met de burgemeester van Snaxburg. Zullen de avonturen die Sinterklaas vanavond gaat beleven ook weer zo bizar zijn? Check vooral de livestream voor het antwoord op deze vraag! En omdat het pakjesavond is geven we ook nog eens toffe cadeaus weg.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?