Pokémon Sword

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG, RPG (NSW)
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Patrick live met de Nuzlocke Challenge in Pokémon Sword

Elke Pokémon heeft maar één leven, je moet een band scheppen met je Pokémon door ze onder andere een nickname te geven en alleen de eerste Pokémon die je tegenkomt in een gebied mag je vangen. Dit is een korte samenvatting van de Nuzlocke Challenge waar Patrick vanavond tijdens de livestream weer mee aan de slag gaat. Hij heeft nu al tijdens twee eerdere livestreams de nodige obstakels en overwinningen gehad, dus kijk vooral vanavond mee om te zien wat voor avonturen Patrick deze keer gaat meemaken. En natuurlijk staat de Twitch-chat open om hem een hart onder de riem te steken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?