Bugsnax

  • Ontwikkelaar Young Horses
  • Eerste releasedatum 12 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Patrick live met Bugsnax

Patrick gaat het vanavond tijdens de livestream op zich nemen om de mysteries van Snaktooth Island in de avonturengame Bugsnax op te lossen. De game is als launchtitel uitgekomen voor de PlayStation en Patrick heeft een PlayStation 5 kunnen bemachtigen, dus bereid je voor op vette beelden van deze next-gen console. Als je Patrick een handje wilt helpen met zijn avonturen in Bugsnax of gewoon gezellig wilt babbelen, de Twitch-chat staat open!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?