Watch Dogs: Legion

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Huub live met Watch Dogs Legion

Huub, huub, Barbatruc! Vanavond is het aan onze enige echte Huub de beurt om te streamen. Hij start de nieuwste telg in de Watch Dogs-serie op van de Franse ontwikkelaar en uitgever Ubisoft. Watch Dogs Legion speelt zich af in nabije toekomst van Londen. Het is aan jou om Dedsec-leden te rekruteren. Mis het dus vanavond niet op Twitch of gewoon de site!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?