The Elder Scrolls IV: Oblivion

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 21 maart 2006
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Huub live met The Elder Scrolls IV

Na even van de dinsdag te zijn weg geweest door studieverplichtingen is Huub vanaf nu weer terug op zijn vertrouwde plek! Voor kerst wilde hij graag van de Kerstman The Elder Scrolls IV: Oblivion hebben en zijn wens is uitgekomen. De Kerstman heeft Huub een paar dagen eerder de gamecode gegeven, zodat die hem kan showen op zijn stream. Dus kom vanaf 20:00 kijken hoe Huub Cyrodiil verkent en hoe hij de Oblivion Crisis probeert een halt toe te roepen!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?