Check hier alle E3 2021-content

Cyberpunk 2077

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 10 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Livestream: Vanaf 20:00 gaat Huub live met Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 heeft sinds de release nogal wat ophef gecreëerd vanwege onder andere veel bugs, maar Huub is nog steeds dol op de first-person shooter. Daarom gaat hij net zoals vorige week het leven in Night City weer induiken. Zal het hem net zo goed afgaan als de vorige stream? Kijk vooral vanavond mee voor het antwoord op die vraag! Oh, en vraag hem in de Twitch-chat of hij op zoek kan gaan naar een pistool genaamd Skippy. Dan staat Huub namelijk nogal een verrassing te wachten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?